Billig og sikker internetbetaling

Billig og sikker internetbetaling

Handel på internettet bliver mere og mere populært. Der er næsten ingen grænser for hvad man kan købe på internettet. Tøj, sko, rejser, bøger, biler, smykker, dyr – Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan købe og bestille på internettet.

Handel på internettet medfører naturligvis betaling online. Denne betaling kan foregå på mange forskellige måder: Dankort, Visa Electron, Mobliepay, Mastercard eller Pay Pal. Dette er sågar kun nogle eksempler på de forskellige betalingsformer.

Når kunder køber varer online er det meget vigtigt at de føler sig trygge og ikke er nervøse for at deres penge bliver taget fra dem uden de får det produkt de har købt. Man kan se vurderinger af forskellige webshops på fx trustpilot.

Betaling online bør udover at være sikkert, være nemt og overskueligt for kunderne. Hvis man vil sælge en vare er det vigtigt at have et betalingssystem der virker hver gang og som kunderne stoler på-

ViaBill tilbyder en professionel betalingsløsning til firmaer der har webshop gennem Epay. tilbyder overvågningen af de betalinger der foregår mellem kunde og firma. Betalingsløsningerne der tilbydes er sikre og billige. Derudover er det en hurtig løsning for kunden og webshoppen.
Webshoppen får pengene direkte fra kunderne og ViaBill sørger for sikkerheden.

ViaBill tilbyder også bredere og andre løsninger på online betalinger. Fx kan kunden dele sine betalinger op i mindre bider. Dette giver kunderne mulighed for at købe en vare, selvom de ikke har alle pengene den dag de køber varen. Betalingen kan opdeles i større eller mindre dele alt efter ønske

Derudover tilbyder ViaBill support og opsætningen af betalingsløsninger til firmaer med webshop
Man kan altid ringe og få et uforpligtende tilbud hos ViaBill