Brug for en glastavle

En beskrivelse af glastavler og skærmvægge

Man kan bruge et til mange ting, man kan fx bruge det til at skrive diverse ting op på, man kan måske endda bruge dem til at lære sin børn noget. Når man bruger whiteboardseller bare tavler generelt, så får man et bedre overblik, og på den måde, ja så er der nogle ting man måske ikke ville have set, men så får man dem set, pga af en glastavle.Det er meget smart at have en glastavle hængende på køleskabet, da man kan skrive en masse op på den. Der er mange der bruger den til at skrive “kalender” for ugen, hvor der så står hvad man skal, og på den måde for alle i huset overblik over hvad der skal ske. Man kan dog også bruge en glastavle eller whiteboards, til andre ting, nogle bruger dem til at undervise med, da man lige hurtigt kan slette også skrive noget nyt.

Når man sidder på et kontor, så har man oftest to borde stående op ad hinanden, og det er fint nok, men så skal man sidde og kigge på en andens computer, og det kan være med til at man bliver nemmere forstyrret, derfor er det en god ide med en skærmvæg, da man så nærmest får sit eget lille kontor. De virksomheder som benytter en skærmvæg til deres medarbejdere, oplever at deres medarbejdere bliver mere produktive.

Der er nogle ting man skal huske inden at man bruger skærmvægge: Man skal først og fremmest være opmærksom på , at der er en risiko for, at folk bliver lidt mere indadvendte, og det kan sagtens være en god ide, bare at man får dem informeret om at det er en god ide, at holde frokost med de andre omkring en, da der så er meget mere fokus på arbejde når der skal arbejdes. Så skal man vælge en skærvæg, som man syntes er flot, da man skal kigge på den hver dag, det svarer lidt til maling eller taper, da det er “væggen” på ens lille kontor.