Chef for holdet

Under tour de france kører der altid sådan en konkurrence, hvor man kan være tourmanager for sit eget hold. Når man er tourmanager kan man sætte sit eget hold, med de cykelryttere, som man synes, der skal være på. Det betyder, at man kan vælge imellem alle de cykelryttere, som der er. Det er faktisk rigtig sjovt, og jeg spiller med som tourmanager hvert år. Jo også fordi, at jeg mener, at jeg kan sætte et meget bedre hold, end dem der er i det rigtige tour de france. Under hele touren kører konkurrencen så på nettet, og så er der forskellige delrunder og andre konkurrencer, som man kan vinde, mens man er tour manager for sit hold. og til slut er det så den tour manager, der har det hold, som har klaret det bedst under hele touren, der vinder en eller anden præmie.

Gode præmier

Sidste år var det to billetter, til at komme ned og se dette års tour, man kunne vinde. Så det kan altså godt betale sig. Jeg har nemlig altid godt kunne tænke mig, at komme ned og se touren live. I stedet for bare at sidde hjemme i sofaen og følge det. Det kunne også være lidt sjovt at komme ned og se alle cykelrytterne, når man nu har siddet hjem på sit værelse, og været tour manager for dem, bare i et spil jo. Så jeg går helt klart efter, at blive så god, at det en dag er mig, som vinder hovedpræmien, så jeg kan komme ned og se den rigtige tour. Men indtil da, må jeg bare træne, og se om jeg kan blive god nok. Der er heldigvis også noget tid til, at dette års tour skydes i gang nede i frankring.