Ekstra sikkerhedslag til din virksomhed

Der er tilsyneladende god grund til at opruste it-sikkerheden hos danske virksomheder, antallet af cybertrusler rettet mod danske virksomheder er nemlig stigende. Og cyberkriminelle finder hele tiden nye måder.
Private danske virksomheder og offentlige institutioner bliver dag ud og dag ind udsat for cyberangreb. Ifølge en global rapport fra Deloitte, er Danmark den fjerde mest udsatte økonomi i verden, når det kommer til cyberangreb. Formålene med angrebene er forskellige. Nogle hackere er på jagt efter industrihemmeligheder, andre vil tjene penge på afpresning, og andre leder efter oplysninger, der kan påvirke styrkeforholdet i udenrigspolitiske forhandlinger.

Hvad er two factor authentication

Ekstra sikkerhed

Med Two factor Authentication (2FA) fra Hostingkompagniet tilføjer du et ekstra sikkerhedslag til din virksomhed, som beskytter dig mod avancerede hackerangreb og undgå ubudne gæster. Med 2 factor Authentication fra Hostingkompagniet minimerer du risikoen for ubudne gæster i systemet, med et ekstra trin i godkendelsesprocessen undgår du kompromitterede data pga. svage eller stjålne passwords.

Multi factor Authentication sørger for at ethvert login skal godkendes via tablet, telefon eller smartwatch. Det betyder at du får en større sikkerhed omkring de konti, som tilgår virksomhedens data fra enten kontoret eller ekstern lokation. Med Two-factor Authentication (2FA) fra Hostingkompagniet tilføjer du et ekstra sikkerhedslag til din virksomhed, som beskytter dig mod avancerede hackerangreb.

Hostingkompagniet er en it-outsourcing virksomhed, med speciale i skræddersyet hostede IT-løsninger til små- og mellemstore virksomheder. De har mere end 12 års erfaring i branchen med hosted IT-løsninger, og det er også denne enkle forretningsidé, som deres virksomhed fremover vil være baseret på.