Elsker mit hjem

Jeg kan rigtig godt lide at gå op i indretning og boligtilbehør. Det har også resulteret i, at jeg har brugt rigtig mange penge på møbler og ting til hjemmet. Specielt designer borde har jeg brugt rigtig mange penge på. Men det skal så lige siges, at når jeg har købt designer borde, så er det velovervejede beslutniger. Og altså ikke dumme impulskøb. Det sidste jeg har købt er et design skrivebord. Og det er et design skrivebord, som jeg har ønsket mig i rigtig lang tid. Derfor har jeg også brugt mange af mine sparepenge, for at få råd til det. Og nu har jeg så endelig fået kapital til at føje noget til samlingen af designer borde. Men det betyder også, at jeg nu fremover ikke skal bruge helt så mange penge på møbler. Så bliver det mere til noget boligtilbehør, som jeg køber hjem til hjemmet. Det har min kæreste det også bedre med.

Fik det ind med modermælken

Men det med designermøbler er ikke noget, jeg har fra fremmede. Mine forældre bruger nemlig også rigtig mange penge på møbler og design. De har altid godt kunne lide at have nogle møbler, som ikke alle har. Men det betyder jo så også, at det har kostet nogle knaster. Men jeg føler også, at man bliver gladere for sine møbler så. Man værdsætter dem mere i hvert fald. Men fordi jeg går så meget op i boligtilbehør og indretning generelt, har jeg også hjulpet flere af mine veninder med at indrette deres lejligheder og købe møbler. Så , kan du også skrive en mail til mig, og så kan jeg komme med mine tanker om projektet.