En anderledes komsammen

Brug for en ny gnist i parforholdet? Afhold et dildoparty og find ind til hinanden og hinandens lyster igen. Et dildoparty er ikke længere et stort tabu, de fleste har været med til sådan et arrangement. Tidligere blev det primært brugt til poterabender eller til en tøseaften, men i dag benyttes det også til parmiddage . Inviter venner og veninder med partner over, og lad jer alle inspirere.
Aktiviteterne i soveværelset er alment, og det skal gerne holdes ved lige, selvom hverdagen tager over. Mange glemmer soveværelsets anden funktion, når de kommer hjem efter en lang dag med arbejde, madlavning, rengøring og eventuelt børnepasning. Trætheden vinder ofte, og det medfører, desværre, at gnisten i parfoldet forsvinder . Et dildoparty kan tænde op i denne gnist igen. Det er en sjovere og mere formidlende metode end en parterapeut – i kan snakke, grine og være jer selv. Her er ikke noget med skyld, her gælder kun fremtiden og hvad i hver især ønsker i soveværelset .
Er du ikke i et parforhold behøver du ikke gå glip af en hyggelig og inspirerende aften. Vi afholder naturligvis også dildopatyer for singler. Her sættes der fokus på din seksualitet og din nydelse. Du skal ikke tænke på andre end dig selv .
Det kan også være du vil nedbryde tabuer mellem dig og dine veninder, det kan et dildoparty i den grad gøre. Om det er en stille og rolig aften hjemme hos en af jer, eller om i skal feste og videre i byen er op til jer! Vi kigger forbi med nogle gode og spændende ting.
Vi har altså noget til enhver, mand, kvinde, single eller forhold. Os kan du ikke skræmme, vi har set (og hørt) det meste 😉 Vi ønsker blot at vide hvilket arrangement du ønsker vi kommer ud til, da vi så tilpasser vores taskers indhold derefter. Uanset arrangement kan du her! Vi glæder os til at høre fra dig.