En uddannelse der åbner verden.

For mange indenfor business, marketing og innovation er nøglen til en succesfuld og frugtbar karriere. Måderne hvorpå man kan oprette et sådan netværk kan variere utroligt meget, men hos Business Kolding Institute har vi specieliseret os i uddannelse og opkvalificering inden for netop networking og management i business sammenhænge. Gennem en bred vifte af uddannelser, kurser og events, har Business Kolding skabt en unik platform for ambitiøse og målrettede erhvervsledere og forretningsfolk, der ønsker at udvide eller skabe sig et godt internationelt netværk.

Arbejder man med marketing, salg, innovation eller lignende brancher er hele verden nemlig din arbejdsplads, og du kan ikke nøjes med at kende manden på den anden side af hækken. Vil du være succesfuld, er det vigtigt at have en bred horisont, og være åben for at lukke dørene til resten af verden op, og det kan Business Kolding INstitute hjælpe dig med. VI giver dig de rette kompetencer inden for kommunikation og networking, der gør det muligt for dig at færdes i et internationalt arbejdsmiljø.

Uddannelse hos Business Kolding Institute

Hos Business Kolding har vi specialiseret os inden for uddannelse af erhvervsledere, og det er altid sket med det internationale marked for øje. Vi ønsker at uddanne stærke erhvervsledere med globalt potentiale, og derfor samarbejder vi med en række anerkendte skoler verden over. På den måde har vi mange sparringspartnere der både er med til at forbedre og højne kvaliteten hos