Hvad gør du og din virksomhed når strømmen går?

Når strømforsyningen strejker

Det sker uden tvivl igen på et eller andet tidspunkt: Strømmen går i hele nærområdet. Det kan skyldes lyn, slemt uvejr eller noget så simpelt som mekaniske eller menneskelige fejl. I vores private hjem er problemet ikke det største i verden – vi tænder et stearinlys og venter på, at strømmen kommer igen på et tidspunkt. For en virksomhed, kan en sådan episode være helt og aldeles katastrofal, da mange virksomheder er afhængige af strøm, for at kunne producere den eller de varer, de gør. De fleste virksomheder har derfor investeret i et UPS-Anlæg eller et andet nødstrømsanlæg. Hvis dit firma ikke har, er det måske på tide at gøre det.

Vær sikret mod strømafbrydelser

Firmaet Norwerk sælger kvalitetstestede UPS-Anlæg og nødstrømsanlæg. Deres UPS-Anlæg er så hurtige, at det tager 1 millisekund for det, at sikre sin virksomhed. Derefter er virksomheden sikret i hele 15 minutter af anlægget. Efter de 15 minutter er der dog heller intet at frygte. Det tager nemlig kun nødstrømsgeneratoren op til 20 sekunder at sikre virksomhedens fortsatte drift. Hvis de store generatorer er fyldt helt op med det diesel de skal bruge som brændstof, kan disse generatorer køre i helt op til 12 timer inden en ny påfyldning af brændstof er påkrævet. Desuden reklamerer Norwerk med, at det tager maks fire timer fra strømsvigtet sker, til de er ude hos din virksomhed. Uanset hvad der sker, kan du altså være sikker på, at din virksomhed ikke kommer til at lide under mangel på strøm. Ingen mangel på strøm er lig med optimal produktion, som er lig med godt nyt for din virksomhed.

En energieffektiv løsning

Det er også muligt at købe en såkaldt roterende UPS. Disse systemer er bygget, så de ud over at være pålidelige også i høj grad er energieffektive, hvilket mange virksomheder efterspørger.