Hvilken barberskraber skal man bruge

Normalt skal man jo ikke være nærig med at dele med andre, men det gælder altså ikke når det kommer til barbergrej. Ens mands barberskraber er et dybt personligt redskab for de fleste, og alene derfor er der ikke mange der ønsker at dele deres barbergrej med andre. Man deler jo heller ikke sin tandbørste med andre vel? Ud over at alene tanken om at dele barberskraber med andre er ulækker for de fleste, så er det faktisk heller ikke særlig sundt. En barberskraber er jo i utroligt tæt kontakt med ens hud når den bruges og derfor kan der meget nemt overføres forskellige hudsygdomme fra person til person.
Thirdfield.dk
Inden producenterne begyndte at lave rigtige ladyshavere, var der rigtig mange kvinder der lige lånte deres mands skraber, så de kunne få fjernet hårene på benene eller under armene, eller om sommeren når bikini linjen skulle trimmes. Rigtig mange mænd har så oplevet at de efterfølgende fik røde knopper på både halsen og kinderne, få timer efter de barberede sig næste gang. Men heldigvis er dette problem minimeret efter at husets kvinder har fået deres egne lækre barbersæt! Og i øvrigt så er de barbersæt der i dag laves til kvinder designet så de passer langt bedre til deres hud der er blødere end mænds og som har helt andre folder og faconer end de fleste mænds.

Når det så er på plads at alle skal have deres eget grej, så melder spørgsmålet sig jo om hvilken skraber man skal have. Det er faktisk ikke så svært igen for enhver er faktisk en ret god skraber. Medmindre man køber en pose med 10 BIC engangsskrabere for tredive kroner i Netto selvfølgelig, for dette vil nøsten altid resultere i en ringe barbering, med efterfølgende rifter og rødmen på halsen. Men faktisk så er udvalget af skrabere ret begrænset, der er vel en cirka femten modeller at vælge i mellem, og da det er svært at afgøre hvad der er bedst for den enkelte, så er det en god ide at starte med en af de dyrere, for det er faktisk ikke den store udgift pr. dag alligevel.