Kender du Roliba? En B2B handelsvirksomhed med et gigantisk udvalg.

Roliba

Roliba er en over 100 år gammel dansk B2B handelsvirksomhed. Virksomheden var oprindeligt rebslageri og leverandør af reb og tovværk. Siden 2011, hvor Roliba opkøbte Brommann Aps, har sortimentet udviklet sig og i dag er der et bredt udvalg samlet i virksomheden. Virksomheden forhandler i dag kvalitetsprodukter til byggebranchen og specialforretninger. Alt lige fra belysning og til bånd og kæder finder du her.

Belysning

I kategorien belysning finder du et hav af lamper til hus eller virksomhed og det er med de sidste nye tendenser inden for LED og sensorer. Der er lamper til enhver smag og der er mulighed for husnummer på lampen, så ingen er i tvivl.

Håndværk industri

Til industrien er der alt hvad hjertet kan begære af ting man ikke kan undvære: Snor, reb, kæder, tape, værktøj og maskiner. Siden er let og overskueligt bygget op, og det er nemt at navigere inden for de enkelte kategorier.

Hobby, dekoration og binderi

Til blomsterdekoratøren og virksomheder, der kan lide at gøre indpakningen ekstra flot og festlig er der masser af inspiration at hente hos Roliba. Der er bånd, sløjfer, kæder og pynt for enhver smag og også uundværlige ting som elastikker og tape. Det hele kan købes i samme omgang, lettere bliver det ikke.

Emballage

Produkterne til den mere praktiske indpakning finder du under “Emballage” og udvalget strækker sig fra strækfilm, elastikker til affaldssække og emballagesnor.

Sortiment- og pakkeløsninger

Roliba tilbyder at sammensætte en løsning for dig med de nyeste muligheder, ligeledes står de gerne for implemetering og vedligeholdelse. Roliba er opmærksomme på, at det er nødvendigt at fokusere på disse faktorer for at optimere salget i virksomhed og kan dermed blive en særdeles vigtig samarbejdspartner.