Mercedes luksusbiler fra Ejner Hessel

Mercedes luksusbiler fra Ejner Hessel

Mercedes har altid været et bilmærke, som har fået folk til at tænke på luksus, smukt design og tysk kvalitet. Derudover har de fleste danskere nok også forbundet Mercedes med biler i den dyre ende af prisklasserne. Generelt er Mercedes da også dyrere end mere gennemstilige biler, men efter de danske afgifter på biler er faldet i 2017, er priserne på Mercedes reduceret drastisk. Så selvom Mercedes stadig producerer biler i luksusklassen, er de nu væsentligt billigere at anskaffe sig end tidligere. Det kan derfor få mange flere til at få øjnene op for det velrenommerede bilmærke. Det er nu realistisk for mange flere danskere at købe en Mercedes, frem for blot at drømme om en dag at eje en.

Bilerne i mercedes a klasse kan fåes til priser helt ned til under 320.000 kr. for en spritny Mercedes a200 Final Edition. En bil, der 100% sikkert vil imponere i gadebilledet, og som vil være en absolut drøm at køre i. En drøm, der er realistisk at føre ud i livet, hvis man besøger Ejner Hessel og får en prøvetur i én af deres Mercedes a200 biler.

Mercedes a klasse fås også i de lidt mindre, men ikke mindre luksuriøse, Mercedes a 180 versioner. Det er biler, der egner sig fortræffeligt til bykørsel med deres mindre størrelse, men stadig med samme fænomenale køreegenskaber, som Mercedes’ større bilmodeller.

Ejner Hessel forhandler Mercedes flere steder i både Jylland og på Sjælland. Med filialer i over 10 større danske byer, vil der altid være en Ejner Hessel forhandler inden for en overskuelig afstand, lige gyldigt hvor man befinder sig i Danmark, så man nemt kan komme og se og prøve én eller flere af deres Mercedes a klasse biler, inden man bestemmer sig for præcis hvilken Mercedes a klasse bil, der passer bedst til ens behov og stil.