Min far designer firmaets hjemmeside

Den anden dag ringede min far til mig for at fortælle mig en god nyhed. Hans chef havde bestemt at de skulle forbedre deres hjemmeside på deres arbejdsplads og chefen mente, at min far var manden til at gøre dette. Min far ville gerne have at hjemmesiden kom til at se professionel ud og samtidig ønskede han, at forbedre sine kompetencer indenfor design og layout og meldte sig på et wordpress kursus.

Uden tvivl alle pengene værd

Min far skulle selv betale det som det kostede at komme på wordpress kursus, men det gjorde ham ikke noget. Han synes at pengene var givet meget godt ud taget i betragtning af, hvor meget han havde fået ud af kurset. Han siger, at han har lært meget mere på kurset end han troede at han ville. Med hjælp fra wordpress har han designet firmaets nye hjemmeside og min fars chef er mere end tilfreds med min fars arbejde. Min fars chef har efterfølgende sendt min far på et InDesign kursus, da han har ladet sig fortælle, at min far længe har drømt om, at komme på et InDesign kursus. For nogen dage siden kom der et postkort ind af døren. Postkortet var fra min far. Bag på kortet stod “hej min pige, jeg ville lige vise dig, hvad din far render og laver” Min far havde selv designet kortet på det InDesign kursus som han havde været på. Postkortet så meget professionelt ud. Min far har efterhånden været på en del kurser de sidste år. For blot et år siden var min far på kurser for ledige. På kurser for ledige fik min far blod på tanden og lyst til at lære nyt og beskæftige sig med webdesign i et firma. Kort tid efter blev han ansat i firmaet hvor han stadig arbejder.