Nu er det snart tid til årets først daim is

Er du også typen, der godt kan lide at mæske lækre og andre gode varianter i dig, på en varm sommerdag. Så er du nok også begyndt at glæde dig til, at isbilens klokken igen lyder ned igennem boligkvarteret. For det betyder nemlig, at nu er det atter istid i Danmark. Altså i den forstand, at det igen er varmt nok til, at man kan spise is herhjemme. Og vel og mærke den gode af slagsen.

Hvad for en variant skal man vælge

Men når man så står foran isbilen, så kan det være svært at vælge, hvad for en variant, man skal have. Derfor kan det også være en ide, at man bestiller en blandet boks, med alle de forskellige lækre is, som man kan få. For udover daim is, er der også mange andre lækre varianter, som man bliver nødt til at prøve. Om ikke andet, så for at finde sin absolutte favorit. De fleste vil dog nok foretrække sådan en daim isvaffel, på en lækker varm sommerdag.

Bestiller allerede inden isbilen kommer

Man kan også være smart og bestille sine is i forvejen. Så er de nemlig allerede pakket, når isbilen triller forbi. Man kan også betale for dem online, så man skal egentlig bare hente dem, når isbilen kommer. Så behøver man heller ikke at stresse over, at man nu også få alle de is med, som man gerne vil smage. Hvis man har bestilt dem på forhånd, har man kunne tjekke det store udvalg igennem, mens man kan sidde derhjemme i fred og ro og gøre det.

Her finder du hjemmesiden

Vil du allerede nu ind og kigge på daim is og alle de andre lækre varianter. Så kan du bruge linket, som du finder i denne artikel. Her kommer du direkte videre til den hjemmeside, hvor du kan bestille dine is fra. Og så er der ikke andet for, end at vente til isbilen kommer forbi. Så man endelig kan sætte tænderne i en lækker is.