Ny printer i julegave

Jeg har givet min far en ny printer i julegave, fordi han længe havde ønsket sig sådan en ny en, han var godt træt af den gamle. For det første fordi de blækpatroner der skulle deri var meget dyre end mange andre blækpatroner man kunne få, men de blækpatroner som var billige, de kunne ikke passe til denne printer. En andenting som han synes var rigtig trælst var at farvepatroner ikke kunne holde særlig længe. Og det sidste som gik ham på, var at der var mange tekniske problemer med hans printer. Derfor tænkte jeg at det var på tide, at han fik sig en ny printer, og derfor købte jeg ham en printer, hvor han kunne få farvepatroner til en billig pris og som samtidigt også var meget holdbare. Han blev meget glad for sin nye printer, og han takkede mig meget fordi jeg havde ordnet det hele for ham. Jeg synes jo det ikke var det store, fordi det var så nemt at bestille det hele inde på den her hjemmeside.

Gode priser

På denne hjemmeside, som du kan finde ved at se det her link , der fandt jeg også en toner fra HP, som jeg også købte til min far. Min far sagde at den toner fra HP var helt fremragende. Jeg har prøvet den et par gange, og jeg er meget positiv over mit køb. Jeg købte også noget meget billigt papir, som er ganske fint. Der hvor jeg købte det, fik jeg også en god mængderabat, fordi jeg både købt en printer, patroner og papir. Jeg er meget glad for at min far syntes at det var en fin gave, og han har flere gange ringet til mig og fortalt om hans nye print.