Projekt nyt liv

Nu er vi startet på et nyt år. og det betyder også, at det er tid til at rydde op i sit liv, og komme af med alle sine dårlige vaner. Og derfor har jeg også besluttet mig for, at året 2014, skal være det år, hvor jeg stopper med at ryge. Derfor har jeg været ude og investere i en el smøg, fordi jeg hørt, at det skulle være en rigtig godt måde, at stoppe med at ryge på. Jeg har også set rigtig mange gå og ryge på el smøg. Og derfor tænker jeg også, at en eller anden form for effekt må det jo have. Eftersom det er så populært blandt folk. Jeg er i hvert fald glad for, at jeg har købt en el smøg. Så må vi se hvor langt det bærer mig.

Godt følelse

Og faktisk var jeg overrasket over, at en e cigaret ikke kostede mere end den gjorde. For jeg har selvfølgelig tænkt om, de sundhedsmæssige fordele ved at skifte over til en e cigaret. Men jeg havde ikke lige tænkt på, at der også kunne være økonomiske fordele ved at skifte over til en e cigaret. Selvfølgelig ved jeg, at man sparer penge, hvis man helt stopper med at ryge. Men det er jo ikke lige det, som jeg har planer om i første omgang. I første omgang tænker jeg bare, at jeg skal skifte over sådan, så at jeg kun ryger på e cig. Og det tror jeg da også bliver svært nok i sig selv. Men nu må vi se. Jeg har faktisk en ret god følelse omkring den her e cig, og jeg tror på, at det nok skal komme til at gå godt. Og jeg tror helt klart på, at hvis man motivationen i orden, skal det nok tage en langt. Find selv din cigaret på .