RedOffice Scan Office

Skal der handles ind til kontorforsyning, så er RedOffice Scan Office stedet at gå hen. RedOffice Scan Office er en dansk kæde af butikker og en webshop, som forhandler praktisk talt alt til kontoret. Både det kontor, der findes i husstanden og til det professionelle kontor i en virksomhed. Hos RedOffice Scan Office kan man nemlig handle både som privatkunde og som erhvervskunde. Når man går ind på webshoppen www.redofficescanofficeshop.dk bliver man til en start bedt om at vælge, om man er privatkunde, eller om man er erhvervskunde. Er man privatkunde, vises alle priser inklusiv moms. Er man erhvervskunde vises priserne eksklusiv moms.

Hos RedOffice Scan Office finder man som sagt alt til det moderne kontor. Fordelen ved, at man som kunde, uanset om man er privatkunde eller erhvervskunde vælger at handle hos en virksomhed, der har alt indenfor kontorartikler er, at man kan holde sig til en leverandør. Det betyder, at uanset om det er nye kuglepenne, der er behov for, eller om der skal indkøbes nye printere, så finder man det altså hos RedOffice Scan Office. Udover at kunne handle ind ved ‘egen hjælp’, har man som kunde hos RedOffice Scan Office også den fordel, at de dygtige medarbejdere altid gerne vil analysere og optimere sine kunders indkøb. På den måde kan man som kunde både spare penge og tid, når det kommer til indkøb af kontorartikler.

RedOffice Scan Office har mere en 115 års erfaring indenfor salg af kontorartikler. Selvom virksomheden har lang erfaring og dygtige medarbejdere, betyder det ikke, at de ligger i en høj prisklasse. Man kan altid finde gode tilbud hos RedOffice Scan Office, og det er uanset, om man handler i webshoppen, eller om man besøger en af de mange butikker, som er fordelt landet over.

RedOffice Scan Office har et kæmpe udvalg, og man kan se det ved at gå ind på: https://redofficescanofficeshop.dk/