Reick Furniture

Hos Reick Furniture finder man alt i interiør til blandt andet kontoret, lageret og kantinen. Skal man eksempelvis finde nyt til firmaets kantine, så kan man med rette klikke sig ind på Reicks hjemmeside og finde det store udvalg af Kantineborde. Kantineborde fåes i flere forskellige varianter, men en af mulighederne indenfor Kantineborde er kantinebordet fra Dencon. Dencon har et flot udvalg af kantinemøbler, der alle har den fællesnævner, at de både er funktionelle og samtidig har et lækkert design. Man er således ikke gået på kompromis med hverken funktionalitet eller udseendet af møblerne, og kantinen kan derved fremstå både brugervenlig og med et flot og indbydende udtryk, hvor man virkelig har lyst til dels at bruge sin pause men så sandelig også indtage sin frokost.

Udover funktionaliteten på møblerne er kantinebordene fra Dencon også utroligt nemme både at håndtere og rengøre. Hvis man ønsker at give mere plads i kantinen, eller i frokoststuen, så kan bordene nemt klappes sammen og stables. De fåes sågar med hjul, så man kan rulle dem væk, hvis man skal bruge mere plads. Det er langt nemmere, end hvis man skal flytte borde manuelt. Rengøringen af bordene klares i en ruf, så det er også nemt for rengøringspersonalet, når bordene skal tørres over.

Man finder som tidligere nævnt også andre møbler til virksomheden hos Reick Furniture. Udover møbler til virksomheden finder man også møbler til eksempelvis klasselokalet.

Reick Furniture har en årelang erfaring med møbler til virksomheder og skoler, og man kan derfor trygt overlade sit næste indkøb ad møbler og interiør til Reick Furniture. Vil man se nærmere på det store udvalg af møbler, har Reick Furniture både udstillinger i henholdsvis Rødekro og Esbjerg, ligesom man også kan finde salgsenhederne på begge de nævnte lokationer.