Rygning er blevet moderne på en helt ny måde

Hvad er det alle snakker om. Det er en Der forskes i meget i alternative måder at indtage de afhængighedsprodukter som mennesket jo har indført i deres hverdage i disse gode tider hvor vi jo alle har penge nok til mad og andre fornødenheder. Men derfor kan nogle produkter jo godt være dårlige for os, hvilket jo er tilfældet med de almindelige og tradtionelle cigaretter. Man kan jo derfor med fordel overveje at skifte til et helt andet type produkt men inden for helt samme genre. Man slipper for alle de dumme gener som almindelige og tradtionelle cigaretter medføre, og man kan spare en masse penge på både kort og langt sigt. Og det er jo noget alle kan forstå. Samtidigt slipper man jo for at gå glip af en masse sociale aktiviteter. Man kan jo stadig fortsat være med til rygepauserne, til festerne med røg og til en gåtur med en veninde med en smøg i mundvigen. Og man kan bare ryge løs på sin nye el smøg med e væske i.
Så med de nye moderne e cigaret, el smøg og e væske, kan man jo ryge på en bedre og mindre skadelig måde. Det er jo en form for e cigaret hvor man så i stedet for tobak ryger en særlig væske som giver smag og nikotin. En el smøg eller elektronisk cigaret er bare andre navne for e cigaret. Man kan derfor slippe for at skulle stå i røg og nu kun nøjes med at stå i damp. Og det allerbedste er at man jo slipper for at skulle have farlig røg i lungerne og få gule tænder. Man får så dårlig ånde af de traditionelle tobakscigaretter og man også får rynker på hænderne. Og så koster det i øvrigt en formue og det er jo de færreste der synes at det er sjovt at smide penge ud af vinduet til den slags.
Derfor kan man vælge en smartere og mere moderne og sundhedsforbedrende cigaret med de nye typer af e cigaretter lavet på elektronik, teknologi og moderne udvikling.