Skånsom og effektiv algebehandling

Skånsom og effektiv algebehandling

Fliser, tage og facader bliver med tiden belagt med alger, der får dem til at se gamle, triste og misligholdte ud. Det er svært at undgå denne opbygning af alger, men det er muligt at fjerne algerne, så for eksempel fliserne kommer til at se stort set lige så pæne ud, som de gjorde, da de lige var blevet lagt.

Algebehandling udført af http://jyskalgeservice.dk/ giver nyt liv til ældre fliser, tage og facader uden at tilføre skader på underlaget. Ved at benytte en speciel algefjerner og professionelt udstyr, fjernes algerne effektivt og skånsomt.

Hos Jysk Alge Service benytter man fliserens, der ikke blot er super effektiv til at fjerne alger, men den er samtidig god mod miljøet og efterfølgende tilfører de en imprægnering, som sikrer at fliserne holder sig pæne og algefri i op til ti år. Det betyder, at man ikke skal døje med grimme, algedækkede fliser i et helt årti, så ens have, terrasse eller indkørsel holder sig pæn, uden man behøver at bruge tid og energi på fliserengøring.

På samme måde udfører Jysk Alge Service tagrens, der både er effektiv og skånsom. Et tag uden alger får ethvert hus til at se friskt og velholdt ud, og når det gøres uden at skade hverken taget eller miljøet, er det virkelig en gevinst for både huset og husets ejer.

Har man også en facade, der trænger til en facaderens, kan man trygt få Jysk Alge Service til at udføre jobbet for sig. Igen benyttes kun skånsomme produkter og teknikker, som alle er miljøvenlige.

Generelt kan man altså sige om Jysk Alge Service, at de udfører enhver form for algefjerning med respekt både for den behandlede overflade samt for naturen. Derudover benytter de efter algebehandlingen en effektiv og miljøvenlig imprægnering, der sikrer at endnu en algebehandling ikke vil være nødvendig før om ti år.