Skal du have hjælp til at udsende en pressemeddelelse?

Vi lever i en verden, som i høj grad bliver påvirket af den fjerde statsmagt: medierne. Alt fra lige gyldige historier om diverse realitystjerner til rapporter om krig og ødelæggelse skal i tidens medier. Tidens medier spænder bredt. Medierne består af både aviser, radiostationer, tv’et, socialeplatforme og mange, mange flere.

Mange historier og berettigelser fra rundt omkring i verden bliver i mange tilfælde fordrejet til at omhandle om noget helt andet end hvad det oprindeligt handler om. H. C. Andersen skrev engang hvordan en fjer gennem sladder endte med, at blive en hel høne. Sådan foregår det også i dagens medier. Det bliver efterhånden svære og svære at vide hvem og hvilke platforme man kan stole på. Derfor er det godt, hvis man f.eks. skrive en pressemeddelelse, at benytte forfattere, som man virkelig kan stole på. Dette skal være forfattere, som ved hvordan man for formidlet sandheden korrekt og troværdigt.

Her vil en klar anbefaling være Peder Bjerg, som både har arbejdet som jurist, embedsmand, taleskriver, tekstforfatter, pressekontakt, erhvervsjournalist til selvstændig kommunikationsspecialist. Altså har en del erfaring med kommunikation og derved også hvordan og hvorledes man forholder sig til pressemeddelelser.

Når man skal udarbejde en pressemeddelse er det vigtigt at man forholder sig til følgende:

– Hvilken historie vil du fortælle?
– Hvilke medier skal du kontakte?

Dette kan du læse meget mere om på Peder Bjergs hjemmeside:

Peder Bjerg har stor ekspertise indenfor pressemeddelelser til f.eks. lokalaviser, artikler til magasiner eller online nyhedsbreve. Som han selv siger på godt jysk: “dette skal gøres ordentligt”. Han vil vha. af dig som kunde finde en både at kommunikere og udarbejde pressemeddelelsen på så det passer dig bedst.