Skrotbilen er en god handel

Skrotbilen er en god handel

Har man haft en bil stående til salg over en længere periode uden at kunne komme af med den, skal man måske overveje andre alternativer. Selvom en bil aldrig bliver en investering, kan man alligevel få en høj skrotpræmie for sin bil. Så har man kontant udbetalt beløb som man kan købe en ny bil for. Sælger man derfor sin bil til skrot, og får råd til en ny bil har man sparet penge i det lange løb. Ingen dyre forsikringer bagefter eller høj grøn afgift. Måske finder man endda en bil som kører mere økonomisk end den gamle. Få dig en bilvurdering allerede i dag. Det kan godt gå hen og blive en god handel for dig i sidste ende.

En skrothandler kigger ikke på bilens udseende, som en privat køber gør. Derfor skal man ikke tænke på at holde bilen ren og præsentabel ud. Skrotpræmien får man udbetalt alligevel og bilens værdi kan nogle gange være højere i skrotpræmie end ved at sælge den som brugt bil. Man kommer godt i gang med en bilvurdering inde på skrotbil.net’s hjemmeside, hvor man udfylder en kontaktformular. Firmaet vil melde tilbage lige så snart de har lavet en bilvurdering af din bil. Har man en gammel bil som drypper eller som afgiver meget giftigt udstødning kan det være en god idé at få den skrottet. Man får en god skrotpræmie og det er bedre for .

Når du sælger bil som skrotbil

Beslutter du dig for at sælge din bil til skrot, tilbyder skrotbil.net gratis service ved afmeldelse af nummerpladen og de afhenter bilen gratis i hele landet, hvis bilen ikke er i stand til at køre mere. Det kan med andre ord ikke blive nemmere for dig. Man slipper for besværelige aftaler med en køber og man kan kontakte firmaet uforpligtende for et tilbud. Man kan få helt op til 100.000 kr. for sin gamle , derfor er det en handel værd at overveje.