smykker

Spinning Jewelry er et stilfuldt og moderne smykkebrand, som skaber kvalitetssmykker i ægte materialer, og dansk design. Ved at kombinere ringe og øreringe på tværs af materialer, forarbejdning, overflader og stene, er der utallige muligheder for at skabe dit eget unikke look. Spinning Jewelry er din Hos din lokale smykker handler finder du et stort udvalg af mærket Spinning. Spinning Jewelry så for første gang dagens lys i 2003 og har lige siden da været et meget populært smykke. Stort set alle piger/kvinder ejer et eller flere smykker fra Spinning, og man går aldrig helt galt i byen, ved at give en spinning ring, et vedhæng eller et par ørestikker i gave. Grunden til at Spinning smykker er blevet så populære er fordi at du sætte de forskellige smykker sammen, så du kan skabe det smykke der passer til netop din personlighed. Det kunne f.eks. være 3 forskellige spinning ringe, eller et par charms til dit armbånd. Spinning smykker er med dette tidsløse koncept, den perfekte gave til en værtinde, veninde din mor eller mormor. Der er et stort udvalg af spinning ringe, halskæder, charms eller øreringe. Du kan få isse tidløse spinning ringe i flere former, med eller uden sten, i guld eller sølv. Du kan finde det der passer til dig eller din nærmeste, ligeledes gælder det med chrams, armbånd og ørerignge.
tag ned til din nærmeste smykke forhandler og se hvad de ha af udvalg, da det er forskelligt fra forhandler til forhandler, hvad deres udvalg er og du kan sammen med ham/hende finde det, du synes er unikt. Markedet er stort, så du kan også prøve at søge på nettet, til at finde din spinning ring eller hvad du nu lige søger og sammensæt evt. din spinning ring med en der er forskellig fra den du måske har i forvejen.

Pandora

Der er mange der kender til mærket Pandora, som har samme princip som spinning. Pandora har også et kæmpe udvalg af både ringe, øreringe, halskæder og armbånd.