Undskyld! Hvad siger du?

Måske har du brug for et høre apparat

Du kender det måske fra din egen familie. Ham eller hende der oftest spørger: hvabehager? Hvad siger du? Hvor meget? Eller ganske enkelt bare: Hvad?
I en hver familier kan det give anledning til irritation. Det gælder både den der ikke kan høre hvad der bliver sagt, som synes at den anden mumler og modsat den der ikke bliver hørt som synes at modparten skal høre bedre efter. For nogen kan det endda føles en smule skamfuldt og vejen til et hørecenter kan være grænseoverskridende.
Hvis du er i tvivl om hvorvidt din hørelse er god nok eller om den er nedsat, så kan du starte med at tage en gratis og anonym høretest direkte fra din computer eller mobil ved at klikke ind på Dansk Hørecenters hjemmeside, hvor du også finder et udvalg af høreapparater der er baseret på den nyeste teknologi. https://dkhc.dk/hoereapparater/
I gamle dage var et høreapparat en stor tingest der sad og fyldte bag ved i øret. I dag findes der helt små høreapparater, som dårligt kan ses, men som har stor effekt.
Man skal ikke have gået med høreapparat særligt længe inden man oplever en helt ny verden folde sig ud foran en. Din omverden mumler ikke længere, du kan høre klarere i større forsamlinger og kan være mere til stede i forhold til dine omgivelser. Det er ren livskvalitet.

Smarte høreløsninger

I dag findes der i øvrigt også rigtig mange smarte løsninger, så du f.eks. kan koble apparatet til din iphone og modtage opkald direkte i øret. Eller hvad med tilbehør der sluttes til fjernsynet, så tv-lyden går direkte ind i øret i et behageligt lydniveau? Det samme kan du gøre med din yndlingsmusik fra Itunes, så du ikke behøver at have ekstra øretelefoner på, når du skal på løbetur eller sidder og vil lytte til musik i toget. Og lydniveauet er selvfølgelig tilpasset, så du også kan høre hvad der sker i dine omgivelser.

Læs meget mere om de smarte løsninger her: https://dkhc.dk/hoereapparater/