Vil du have det bedre med dig selv?

Alle har problemer

Der findes ikke et eneste menneske på denne jordklode, som ikke har nogle problemer, som man går rundt med. Alle mennesker har problemer! Problemer løser sig ikke ved at man ignorerer dem. Det hjælper heller ikke, hvis man tænker, at man er den eneste som har det sådan, som man har det. Der er problemer hos alle mennesker. Nogle er mindre alvorlige, mens andre er så alvorlige, at der skal tages hånd om dem.

Tag ansvar for dine handlinger

Hvis man går rundt, og har det dårligt med sig selv, er det vigtigt at man tager ansvar for sine handlinger. Vi har alle prøvet at føle os sårede, misforstået eller måske ikke gode nok. Man skal gå i terapi, fordi man ønsker at tage ansvar for ens liv. Man lever kun en gang, og derfor er det vigtigt, at man har det godt med sig selv. Man skal være glad, og se det positive i livet. Det kan man kun hvis man tager ansvar, og med ansvar menes der terapi! Arbejd med problemerne, så vil de med tiden forsvinde.

Prøv parterapi Kolding

Hvis man har problemer i parforholdet, kan det være en god ide at gå til parterapi. Med parterapi kan man få snakket om alle tingene, som trygger en. Man finder frem til kernen af problemet. Man lærer at lytte til hinanden, og hinandens ønsker og behov. Ønsker man , kan man få professionel parterapi Kolding hos psykoterapeut Steen Lundsgaard.

Psykoterapeut Steen Lundsgaard

Steen Lundsgaard er både en psykoterapeut samt coach Kolding. Han har erfaring med at arbejde inden for følgende problemstillinger: eksistensielle spørgsmål, livskrise, stress, depression, skilsmisse, dødsfald eller tab, sorg, angst, seksualitet og misbrug.
Samtaler kan tage udgangspunkt i følgende områder: personlig udvikling, individuel terapi, parterapi, gruppeterapi samt supervision af grupper (ledere, medarbejdere, arbejdsgrupper m.v.). Så hvis du er på udkig efter en psykoterapeut eller coach Kolding, kan du med fordel tage kontakt til Steen Lundsgaard.