Vores nye hus skal indrettes

Min kæreste og jeg er lige flyttet ind i vores splinternye hus. Min kærestes onkel er iværksætter og han har et rigtig godt forhold til min kæreste. Da min kærestes onkel hørte og vi gerne ville flytte i hus, sagde han, at han gerne ville sponsorere et helt nyt hus til os. Vi fik en arkitekt til at tegne huset og er flyttet ind i vores drømmehus for et par dage siden. Vi har været ude og se på forskelligt inventar til vores mange store rum.
spejle med lys

Moderne indretning

For både min kæreste og jeg betyder det meget, at indretningen og møbleringen i huset passer til udseendet af huset. Jeg har længe vidst, hvordan jeg gerne ville have at vores soveværelse skulle se ud. Jeg er specielt blevet forelsket i store skabe med skydelåger. I en butik har jeg set, at man kunne få spejle med lys udenpå et garderobeskab med store skydelåger. se butikken her Min kæreste og jeg har købt to af disse flotte stilrene skabe med skydelåger og spejle med lys. Udover soveværelset er vi også kommet langt med indretningen af vores køkken. Vi har været ude og investere i store flotte hårde/hvide varer. Derudover har vi købt nogle virkelig lækre køkkenskabe. Vi har kigget på mange forskellige køkkenskabe, men blev hurtigt enige om, at de minimalistiske hvide som vi fandt, passede bedst ind i vores store lyse hjem. Til køkkenet hat vi også købt en flot designerlampe, som skal hænge over vores flotte store mørke egetræsbord. Jeg er så glad for vores nye hus og glæder mig til, at vi skal indrette de resterende rum.